☎ سـاعات پـاسخگویی تلفنی 10 الـی 14 و 16 الـی 20

  دنیای ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

0
سبد خرید شما خالی است

تفاوت ریپورت و بلاک واتساپ

آموزش های رایگان, مقالات نوید سهرابی ۲۹ اسفند ۱۴۰۰

سلام

اولین پست قرن جدید رو اختصاص میدیم به یک آموزش که اکثرا باهاش مشکل دارند و اونم تفاوت بلاک با ریپورت واتساپ در چی هست؟

تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ و نکات عجیب آن که باید حتما بدانید. قوانین ریپورت و بلاک در هر اپلیکیشنی با توجه به قوانین سازنده آن متفاوت است. ما در این مقاله شرایط و قوانین واتساپ را به همراه آموزش ریپورت و بلاک کردن در واتساپ را به شما آموزش خواهیم داد.

ما در شیرپلاس به شما کاربران گرامی در یک آموزش کامل ترفند های ریپورت و بلاک نشدن در واتساپ را به صورت کامل آموزش دادیم اما حالا در این مقاله قصد داریم به شما آموزش دهیم چگونه شخصی را در واتساپ ریپورت یا بلاک کنیم و تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ را به شما توضیح دهیم. پس مثل همیشه با ما همراه باشید.

تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ چیست؟

قبل از این که بخواهیم به هر نکته دیگری بپردازیم بهتر است ابتدا تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ را توضیح دهیم. ما در پیام رسان واتساپ چندین نوع ریپورت و بلاک داریم که همه را به شما معرفی خواهیم کرد. و میگوییم بعد از انجام این کارها چه اتفاقی دقیقا خواهد افتاد.

اگر بخواهیم واقع بین باشیم برای جلوگیری از هرج و مرج بیش از حد وجود قابلیت های ریپورت و بلاک در هر پیام رسانی کاملا الزامی است. در نظر بگیرید اگر چنین قابلیت هایی وجود نداشته باشد چه افتضاحی رخ خواهد داد.

ریپورت (Report) یعنی چه؟

ریپورت (Report) در واقع یک کلمه انگلیسی است. که اگر بخواهیم آن را به فارسی ترجمه کنیم به معنای گزارش است. در اکثر پیام رسان ها از جمله واتساپ این کلمه استفاده شده است که به معنای گزارش دادن شخص مورد نظر به تیم نظارتی واتساپ است.

معمولا زمانی که در شبکه های اجتماعی یا پیام رسان ها با حساب هایی مواجه میشویم که به قولی برای ما مزاحمت ایجاد میکنند و هرزنامه هستند میتوانیم آن حساب کاربری را ریپورت کنیم که به این عمل ریپورت کردن هم گفته میشود.

بلاک (Block) یعنی چه؟

بلاک (Block) هم یک کلمه انگلیسی است. که معادل فارسی آن مسدود سازی است بلاک کلمه ای بسیار پرکاربرد در شبکه های اجتماعی است. با لمس این دکمه کاربر مورد نظر مسدود شده و دیگر نمیتواند پیامی به ما ارسال کند.

حدود چند سالی هست که قابلیت بلاک کردن به واتساپ اضافه شده است. اگر شما از کاربران خیلی قدیمی واتساپ باشید احتمالا به خاطر دارید که در ابتدا چنین قابلیتی در این پیام رسان وجود نداشت.

فرق ریپورت و بلاک در واتساپ

فرق ریپورت و بلاک شدن در واتساپ بسیار زیادی است و هر کدام اثرات خاصی را به همراه دارد. هنگامی که شخصی در واتساپ بلاک شود صرفا نمی تواند به شخصی که بلاکش کرده پیام ارسال کند و در این وضعیت میتواند کاربر به کار خود ادامه داده و با بقیه دوستان و مخاطبین خود گفت و گو داشته باشد.

اما هنگامی که در واتس اپ ریپورت شویم حساب کاربری ما دچار محدودیت های بسیار بیشتری خواهد شد ممکن است به صورت موقتی یا داعمی به حساب کاربری خود در واتساپ دسترسی نداشته باشیم. اوضاع و شرایط در هر اپلیکیشنی متفاوت است.

در واتساپ اگر ریپورت شویم کلا حساب کاربری ما در اپلیکیشن بیرون میپرد و باید دوباره بعد از گذراندن دوران محدودیت خود با کد تاییدی که به شماره موبایل ما ارسال خواهد شد وارد شویم. خب با توجه به این شرایط اگر از خطوط مجازی استفاده کرده باشیم. باید با حساب کاربری خود برای همیشه خداحافظی کنیم چرا که برای خطوط مجازی فقط یک بار می توانیم کد تایید از واتساپ دریافت کنیم.

چگونه ریپورت یا بلاک کنیم؟

هنگامی که بخواهید شخصی را در واتساپ مسدود کنید دو گزینه پیش روی شما است. {گزارش} و {گزارش به همراه مسدود سازی} که بلافاصله بعد از این که هر کدام از این دکمه ها را لمس کنید یک گزارش از عملکرد کاربر و چت های شما و فعالیت های اخیر کاربر به واتساپ گزارش خواهد شد.

رفتار کاربر متخاطی تاثیر بسیاز زیادی بر اعمال جریمه دارد و این قضیه توسط واتساپ بررسی میشود و متناسب با آن برخورد خواهد شد. و نمیتوان گفت شما هر شخص و حسابی را که مسدود کنید سریعا جریمه خواهد شد و فقط ارسال گزارش از سوی شما مبنای اعمال جریمه نخواهد بود.

اگر ریپورت کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

اگر در هنگام مسدود سازی فقط دکمه ریپورت (Report) را لمس کنیم آن کاربر به واتساپ گزارش میشود ولی همچنان میتواند به شما پیام بدهد تا زمانی که تکلیف آن توسط واتساپ به صورت کامل مشخص شود

اگر ریپورت و بلاک کنیم چه اتفاقی خواهد افتاد؟

اگر در هنگام مسدود سازی دکمه ریپورت و بلاک (Report And Block) را لمس کنیم علاوه بر ارسال گزارش به واتساپ آن حساب کاربری دیگر هیچ وقت امکان ارسال پیام به ما را ندارد. پس به این مورد و کاربرد هر کدام از این دکمه ها توجه داشته باشید.

مراحل ریپورت و بلاک فرد در واتساپ

همان طور که در تصویر زیر مشخص است انجام این کار بسیار راحت و سریع انجام میشود برای همین از توضیح بیشتر صرف نظر میکنیم.

مراحل ریپورت و بلاک گروه در واتساپ

قطعا برای شما نیز پیش آمده است که گاهی که واتساپ را چک میکنید به صورت ناخواسته داخل گروه های واتساپی عضو شده باشید. باید بگوییم این کار توسط شخصی که شماره شما را دارد انجام شده و شما را به گروه دعوت کرده است.

البته چیز عجیبی نیست که بعد از باز کردن گروه ببینید افراد پشت سر هم در حال ترک آن گروه هستند. خب شما هم میتوانید به راحتی گروه را ترک کنید. ریپورت یا بلاک کردن گروه ها در واتساپ کاملا به همان طریق ریپورت افراد انجام میشود.

دو گزینه در اختیار شما است. {گزارش} و {گزارش و خروج} که طبق آن نکاتی که قبل تر گفتیم هر کدام اثرات خاصی را به همراه خواهد داشت.

همچنین میتوانید تصویر زیر را مشاهده کنید تا با روند انجام این کار بیشتر آشنا شوید.

نوید سهرابی

لیسانس مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار مدیریت روابط عمومی مدرس (رسانه های دیجیتال استان - دانشگاه علمی کاربردی) علاقه مند به طراحی و توسعه وب و ابزار های دیجیتال مارکتینگ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مطالب مرتبط

آموزش دیباگ و عیب یابی وردپرس

نوید سهرابی ۱۵ آبان ۱۳۹۹

قابلیت های جدید واتساپ

نوید سهرابی ۲۵ شهریور ۱۴۰۰

استفاده همزمان چندین بیزینس سندر

نوید سهرابی ۲۸ فروردین ۱۴۰۱

مشاوره رایگان تلفنی

preloader