امتیاز page

۱– خریداران متعهد هستند در استفاده از محصولات این سایت تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران باشند.

۲– استفاده از محصولات وب سایت شیرپلاس تنها برای استفاده شخصی میباشد، و در صورتی که قصد فروش محصول را دارید میتوانید نمایندگی فروش ان محصول را دریافت کنید.

3– تغییر در محصولات و فروش آنها به هر نحو غیر مجاز میباشد و برابر قوانین جرایم رایانه ای با سوء استفاده کنندگان برخورد می شود.

4 – قبل از خرید کلیه تحقیقات به عهده مشتری میباشد و شیرپلاس عینا محصولی که در سایت معرفی کرده را در ازای پرداخت هزینه محصول ارائه میدهد. بدیهیست بعد ازدریافت فایل دیجیتال با توجه به ماهیت فایل های اپن سورس به هیچوجه هزینه عودت داده نخواهد شد مگر اینکه نرم افزار یا فایل فروخته شده دچار مشکل باشد.

5- مدت پشتیبانی پیش‌فرض محصولات خریداری شده، 6 ماه می‌باشد و بعد از اتمام این زمان در صورت امکان ارائه خدمات پشتیبانی به محصول توسط شیرپلاس، خریدار باید هزینه اضافه جهت تمدید زمان پشتیبانی را واریز نماید. علاوه براین خریداران می توانند سرویس پشتیبانی سریع را برای محصول خود فعال کنند.

6 – پشتیبانی فقط از طریق تیکت و پشتیبانی آنلاین سایت میباشد و فقط سوالات قبل از خرید و مشاوره از طریق تلفن در ساعات اداری ممکن میباشد.

7 – هرگونه توهین و بی احترامی به کادر پشتیبانی یا فروش مساویست با لغو خدمات و شکایت از فرد خاطی

جهت اطلاع کاربران از قوانین مجازات اسلامی جمهوری اسلامی ایران به دو ماده از این قانون در ارتباط با جرائم رایانه ای اشاره می کنیم:

ماده ۷۴۰ قانون مجازات اسلامی: هرکس بطور غیر مجاز داده های متعلق به دیگری را برباید و یا از داده های دیگران به نفع خود سوء استفاده نماید، چنانچه عین داده ها در اختیار صاحب آن باشد طبق قانون به پرداخت جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۲۰ میلیون ریال و حبس از ۹۱ روز تا یکسال محکوم خواهد شد.

ماده ۷۴۵ قانون مجازات اسلامی: هرکس بوسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی داده های دیگری را بدون رضایت او منتشر و یا در دسترس دیگران قرار دهد به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود طبق قانون به پرداخت جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال و حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال و یا هر دو محکم خواهد شد.

جرم توهین رایانه ای صراحتا در هیچ ماده ای از قوانین ذکر نشده به همین دلیل، به نظر می رسد باید طبق ماده ۱۶ قانون جرایم رایانه ای، مرتکبان این جرم را به عنوان یکی از مصادیق هتک حرمت، به حبس از ۹۱ روز تا ۲ سال یا جزای نقدی از ۵ میلیون ریال تا ۴۰ میلیون ریال یا هر ۲ مجازات محکوم کرد.